Nyheter

Operatör sökes till Arlanda

Vi söker en operatör till ett hotellprojekt i Sveriges första flygplatsstad – Airport City Stockholm. Här finns möjlighet att driva ett fullservicehotell med 150-200 rum.

Airport City Stockholm håller på att utvecklas till en ny stad, belägen mellan Stockholm och Uppsala. Här arbetar redan 20 000 människor och målsättningen är att dubbla antalet arbetstillfällen till 2030 och skapa en ledande mötesplats i Skandinavien. Nu finns det möjlighet att ta del av utvecklingen genom att hyra en nybyggd hotellfastighet i flygplatsstadens stadsdel DRIVELAB Stockholm, vilken rymmer Sveriges största anläggning inom motorindustrin. Områdets största hyresgäst Training Partner erbjuder bland annat rätt operatör exklusivitet till deras hotellnätter som väntas uppgå till 17 500 per år från och med år 3 och framåt.

Hotellprojektet har en total lokalarea om 5 565 kvm fördelad på 150 rum, stora publika ytor, mötesfaciliteter och en relaxavdelning högst upp i byggnaden med en vacker utsikt över Airport City Stockholm. Om större rumskapacitet önskas kan rumsantalet utökas till 200.

Tomten har ett utmärkt läge i anslutning till en långtidsparkering och med korta avstånd till såväl flygplats som tågstation och motorvägsanslutning.

Kontakta oss gärna för mer information.