Nyheter

Operatör sökes till Bromma

På uppdrag av ICA Fastigheter söker Annordia en operatör till ett nytt hotell som ska byggas i handelsområdet Bromma Blocks. Hotellet placeras i en ny byggnad tillsammans med bland annat detaljhandel och livsmedelsbutiker. Gäster kommer även att ha direkt anslutning till Tvärbanans kommande Kistagren och gångväg till Sveriges tredje största flygplats.

ICA Fastigheter, Wester+Elsner och Annordia har tillsammans utvecklat ett konceptförslag som omfattar 236 hotellrum med pentry, ett gym, en bar samt en restaurang. Hotellet får enligt förslaget en total lokalarea om 10 315 kvadratmeter. Det finns dock möjlighet att utvidga hotellet till 12 800 eller 15 800 kvadratmeter med 316 alternativt 414 hotellrum med pentry.

Hotellet placeras i direkt anslutning till Bromma Blocks och endast några minuters promenad från Bromma Stockholm Airport. Handelsområdet kommer att expandera till ungefär 115 000 kvadratmeter handel, service och nöje. Inom de närmaste åren ska flygplatsen dessutom fördubbla passagerarkapaciteten med hjälp av bland annat en ny terminalbyggnad. Inom 20 år förväntas flygplatsen transportera cirka tre miljoner passagerare.

Hotellets spatiösa entréplan rymmer både restaurangen och baren tillsammans med en trivsam lounge. Planet omfattar cirka 790 kvadratmeter och har dessutom en spektakulär takhöjd om tolv meter. Den glastäckta fasaden riktas mot handelsområdet och skapar en inbjudande miljö för områdets alla besökare att umgås och trivas i.  Entréplanets alla beståndsdelar har därmed möjligheten att bilda den naturliga mötesplatsen för både shoppingsugna besökare samt flygresenärer.

Kontakta oss gärna för mer information.