Nyheter

Operatör sökes till Ulriksdal

Vi rekryterar en operatör till ett nytt hotellprojekt i Solna kommun. Peab är fastighetsägare till det nya hotellet som ska uppföras i anslutning till Ulriksdals station och kommer att bli en central mötesplats i den framväxande stadsdelen Nya Ulriksdal.

Vid färdigställandet 2023 kommer Nya Ulriksdal att omfatta cirka 1 500 bostäder och 9 000 arbetsplatser. Det globala läkemedelsföretaget Johnson & Johnson blir en av de första nya hyresgästerna i området och flyttar in i en av kontorsbyggnaderna intill hotellet i början av nästa år. Inom 15 minuters promenad från fastigheten nås också Arenastaden som bland annat omfattar Friends Arena, Mall of Scandinavia samt huvudkontor till flera stora svenska och internationella företag.

Fastighetsägaren Peab har tillsammans med +Rolf och Annordia tagit fram två hotellkoncept. Det ena innebär en sammanlagd bruksarea om 7 031 kvadratmeter som omfattar 213 gästrum, en frukost- och lunchrestaurang samt en relaxavdelning. Det andra konceptet rymmer dessutom en mötesavdelning och har en sammanlagd area om 7 371 kvadratmeter.

Kontakta oss gärna för mer information.