Annordia söker kontinuerligt nya medarbetare med starka akademiska och professionella meriter. Se nedan för lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan med CV och personligt brev till career@annordia.com.

ANALYTIKER SÖKES TILL KONSULTBOLAG
Annordia är en oberoende finansiell och strategisk rådgivare på den nordiska hotellfastighetsmarknaden. Sedan 1991 har vi ut-vecklats till en fullservicebyrå för investeringar i hotell och mötesanläggningar. Det innebär att vi erbjuder expertis för investeringscykelns alla faser, från den initiala etableringsanalysen, till operatörsrekryteringen och en eventuell försäljning. Våra kunder utgörs framförallt av fastighetsägare, banker, byggentreprenörer och kommuner i Norden.
Annordia är ett mindre bolag i en expansiv fas och består av ett ungt, starkt sammanhållet och engagerat team. Vi vill ge våra medarbetare möjlighet att utvecklas och växa med oss, och erbjuder därför spännande arbetsuppgifter i en kreativ miljö där alla har möjlighet att påverka bolagets styrning. Vi söker nu en analytiker till vårt team i centrala Stockholm.

ARBETSBESKRIVNING
Tjänsten består av såväl kreativt som analytiskt arbete. Du medverkar i projekt från uppstart till leverans och får därmed en god helhetsbild. Du kommer att tilldelas eget ansvar tidigt och vi ser gärna att du vill vara involverad i utvecklingen av bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer att vara mycket varierade och du kommer bland annat att medverka i/arbeta med följande:

  • Utreda förutsättningarna för att etablera ett nytt hotell på en viss marknad och fastighet.
  • Utforma förslag på faciliteter och konceptuell inriktning för nya hotell enligt marknadens förutsättningar.
  • Bedöma den marknadsmässiga hyran för ett hotell utifrån en marknadsanalys och konceptbeskrivning.
  • Prognostisera utvecklingen för specifika marknader och hotell.
  • Upprätta prospekt inför en operatörsrekrytering eller bolagsförsäljning.
  • Samla in och bearbeta data i Excel.
  • Göra research i form av intervjuer, hotellbesiktningar samt söka i källor online och i litteratur.

PROFIL
Vi söker dig som har minst en fyraårig ekonomiutbildning eller liknande, och är nyexaminerad alternativt har några få års arbetslivserfarenhet. Som person är du ansvarstagande, prestigelös och proaktiv. Det är mycket viktigt att du har en stark analytisk förmåga, utmärkta kunskaper i Excel samt uttrycker dig väl i skrift på såväl svenska som engelska. Praktisk erfarenhet från hotellbranschen är meriterande, men inte ett krav.

ANSÖKAN
Du ansöker till tjänsten genom att maila din ansökan till career@annordia.com. Ansökan ska bestå av CV, personligt brev och betyg från universitet/högskola. Vi arbetar med löpande urval och ser därför gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Placering är i Stockholm och tillträde äger rum enligt överenskommelse.

FRÅGOR
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta:

Rickard Petersson
+46 709 241 326
rickard.petersson@annordia.com
www.annordia.com

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Nedladdningsbar pdf